Kedves Vendégek!

Ez oldal arra hivatott, hogy összegyűjtse a hasznos információkat sminktetoválás témakörben és ki-ki a maga érdeklődésének megfelelően átlinkelhessen arra az oldalra, ami őt érinti, érdekli.

Jó böngészést kívánok!
Köves Katalin
okl. sminktetováló, tréner

A sminktetoválás napjaink egyik legnépszerűbb ága a kozmetikai iparnak. Egyre nagyobb divat, hiszen nagyban megkönnyíti mindennapjainkat. Néhány kérdés-válasz, hogy könnyebben dönthess:

Nincs még sminktetoválásod, ezért:

Viszont professzionális sminktetoválással:

Ha kedvet kaptál, akkor részleteket és elérhetőséget a www.tetovaltsmink.hu oldalon találsz!

Természetesen az sem mindegy, hogy ki milyen termékekkel dolgozik. A tanítványaimnak azt szoktam mondani, hogy 50%-ban rajtunk, a tehetségünkön és 50%-ban a sminktetováló terméktől (gép, tű, pigment, stb) függ, hogy mennyire eredményesen, szépen tudunk dolgozni. Nem mindegy, hiszen 2-4 évig viseli valaki a jó vagy rossz, szép vagy éppen elrontott következményét egy sminktetoválásnak! A termékekről itt tájékozódhatsz: www.purebeau.hu

Természetesen fontos az is, hogy ki hány éve van a sminktetováló szakmában. Hiszen az évek adják az igazi rutint, a profizmust. Személy szerint én 21 éve dolgozom folyamatosan, készítek új szemhéj, szemöldök és száj sminktetoválásokat és javítom a mások által elrontottakat. Akit a sminktetováló alap vagy haladó tanfolyam érdekel, itt tájékozódhat:
http://purebeau.hu/tetovalo-tanfolyam
http://www.bellaco.hu/?p=sminktetovalo-tanfolyam

Szemöldök tetoválás előtt Szemöldök tetoválás után Szemöldök tetoválás előtt Szemöldök tetoválás után

sminktetoválás | sminktetováló tanfolyam